Om os

Velkommen til Denomo

Vi hedder Julia og Henrik, er ejere af webshoppen Denomo, og her er vores historie:

Vi købte i 2018 altienshop.dk (fra 2011) med drømmen om at komme til at drive en virksomhed, der leverer moderne kvalitetsmøbler, brugskunst og haveartikler direkte til døren til stilbevidste danskere. Vi måtte dog hurtigt erkende, at de eksisterende produkter og leverandører ikke levede op til vores høje krav, hvorfor vi hurtigt tog en beslutning om at viske tavlen ren og starte fra bunden med at bygge den shop du ser i dag. I 2019 lancerede vi Denomo, som du ser den i dag, og som er det spæde skud af, hvad der skal vokse sig til en prægtig shop med alt til hus og have.

Hvad vil vi?

Vi vil være din troværdige leverandør af moderne kvalitetsmøbler, brugskunst og haveartikler direkte til døren. Vi vil være kendt for vores høje kvalitet, vores gode service, vores overskuelige handels- og leveringsbetingelser samt vores korte leveringstid. Vi vil gøre op med det voksende antal lavkvalitetsmøbler, der ikke er lavet til at holde.  

Hvorfor vil vi det?

Interessen for boligindretning er en personlig interesse, mens bevidstheden omkring materialernes kvalitet er opstået gennem Julias 30 års erfaring fra træbranchen. Henrik sidder som direktør i mindre produktionsvirksomhed, og drives af skabe og udvikle virksomheder samt at se dem vækste. Ud over Denomo ejer og driver vi sammen Darix, der er en B2B forhandler af træ- og finérprodukter, og vi drømmer om en dag, at kunne forlade vores gode arbejde og leve af vores to egne virksomheder. 

Hvordan vil vi gøre det?

Da vi overtog altienshop.dk byggede den udelukkende på dropshipping. Allerede i dag, har vi opbygget et mindre lager, der har gjort leveringstiden endnu kortere. Vores planer for fremtiden indeholder blandt andet, at vi selv vil være en større del af produktionen af vores møbler. Vi vil ud og vælge det bedste til vores kunder. Igen er vores branchekendskab en fordel, da vi i Darix allerede leverer højkvalitets træ- og finérprodukter til relevante producenter rundt om i verden. 

Har du spørgsmål, ris eller ros så kontakt os endelig

Kontakt mig ved at skrive til:  info@denomo.dk – 24/7 alle dage.

Vi vil svare tilbage så hurtigt som det er muligt - Det gælder også i weekenderne og helligdage!

Vi kan også træffes på telefon:  91 56 86 00

Vores udvalg af produkter opdateres løbende, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg på den måde med når der er nye gode tilbud.

De bedste hilsner
Julia & Henrik Clausen