Velkommen til Denomo

Velkommen til vores møbel univers

Hos Denomo kender vi følelsen, at vores livsstil kan ændre sig i løbet af livet og vores ønsker for at forbedre vores omgivelser, er ret afgørende for vores velbefindende. Hjemmet er stedet hvor vi føler os godt tilpasset, det her hvor hyggekrogen er og vores batterier lader op efter en travl dag. Vores hjem afspejler vores personlighed og det her hvor vi ønsker at skabe det bedste miljø for vores velvære.

Her kan hjemmeindretning gøre hele forskellen. For alle kan lide at bo godt. Det giver dig ro i sindet og bedre omstændigheder for at blive i godt humør. Det skal være nemt og nydeligt at skabe et smukt univers omkring dig.

Så kom og besøg vores univers fuldt med overkommelige og praktiske hjemprodukter med en tidløs stil der passer til enhver personlighed.

For når hjemmet er præget af vores personligstil, liver vi op, og følger os godt tilpas.

 

Flere års erfaring i træbranchen

Over 30 års erfaring fra træbranchen samt et stort drive for at skabe og udvikler virksomheder, har været vores ild for at starte vores egne boligindretning forretning. Vi startede denne spænende rejse som en sidehobby. Det har udviklet sig markant i de sidste 3 år og i dag, Denomo er det spæde skud af, hvad der skal vokse sig til en prægtig shop med alt til huset. Siden 2019 har vi nemlig drevet og udviklet en stadig voksende og velbesøgt e-mærket webshop, der bliver konstant opdateret til vores kunders fornøjelse.   

Vores målsætning er stadig den samme: Vi vil garantere sublim service, mens vi forener stilfulde kvalitetsmøbler og glade kunder.

Den opgave lykkes vi fortsat med, fordi vores kunder bliver mødt af vores engageret personale, som står klar med personlig og passioneret rådgivning.

 

Vores kunder er i centrum

Vi ved at møbler er afgørende for at skabe hjem og interiør hvor man føler sig tryg og lykkelig. Derfor har vi forpligtet os til at levere kvalitetsindretning tilgængelig til alle vores kunder. Kunderne er vores højeste prioritet. Vores mål er at levere høje kvalitetsmøbler direkte til din dør, med en kort leveringstid og maksimum tilfredshed. Vores gode samarbejde med vores leverandører, gør desuden muligt, at vores stilbevidste kunder kan få deres drømmemøbel til flinke priser.

Hos Denomo er mulighederne mange og personalet altid klar til at hjælpe dig. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du vil høre mere om dine muligheder.