Entre indretning i børnehøjde

Entre indretning i børnehøjde

Det kan hurtigt komme til at rode i en børnefamilie med for eksempel 5 medlemmer. Særligt entreen kan nogle gange blive husets rodebutik, da ungerne typisk har mange legekammerater med hjemme efter skole. De tænker ikke så meget over, at få jakken hængt op eller skoene stillet på plads. Der kan nemt blive et mekka af smidte skoletasker og jakker.

Entreen i en børnefamilien stiller nogle krav, der er nødvendige for at alle kan være i huset. Derfor er det vigtigt, at entreen indeholder de rigtige møbler og opbevaringsmuligheder.

Det gamle skolemøbel

Tit på den blå avis, på de social medier eller i genbrugsbutikker kan du være heldig, at finde gamle skoleskabe eller institutionsrum. De er super effektive til den store børnefamilie, og faktisk ret fede. Du kan for eksempel male dem i lækre farver og hvis ungerne har en yndlingsfarve, så kan deres del af rummet få den farve. Så ved de også, hvor deres overtøj skal hænge. Du kan både få de skabe med lukkede låger eller dem, hvor en bænk deler to reoler.

Som et fedt retro look kan du stille 2 gamle biografstole i entreen, hvor sæderne kan slås op og ned efter behov. Så har ungerne eller de voksne noget at sidde på, når skoene skal bindes. Hvis pladsen ikke er til biografstole, så kan du også få fede klapsæder til væggen.

Glem ikke et stort spejl på væggen, så håret kan tjekkes en sidste gang inden afgang til skole eller arbejde.

Opbevaring

I nogle huse og lejligheder er der ikke den store plads til cykler. Det kan også være, at i har meget dyre mærke cykler og gerne vil have låst dem inde. Der kan i med stor fordel købe cykelophæng til væggen, og dermed hænge dem i entreen. Det giver også en fed effekt og du sparer på gulvpladsen.

Det nemmeste i forhold til opbevaring i en stor familie, er at give hvert familiemedlem en stor kasse/kurv eller skuffe til huer, vanter m.v. Kasserne kan for eksempel opbevares i i det gamle skolemøbel, på organiseret hylder eller i en kommode

De organiseret hylder eller rettere reolsystem er lavet til entreer med mange mennesker. Det smarte ud over den perfekte opdeling i reolsystemet, er at der kan rulles et påsat gardin ned over, når der skal skabes ro i rummet.

Andre vigtige elementer i entreen

Der er nogle specifikke ting, der gør pifter entreen, og de ideer kan du læse lige her:

  • Lad der være masser af lys. Både fra vinduerne, og fra adskillige lamper. Du kan indsætte forskellige spots i loftet, der intet fylder, eller hænge mange flotte lamper op i rummet
  • Der kan forekomme lugt af sure støvler og sko, hvor selve lugten af sure tæer er overgået. Den lugt er ikke den rareste velkomst duft. Der kan du bruge indlæg til skoene, så det tager noget af lugten. Du kan også have en velduftende plante til at stå eller duftepinde, der giver rummet en friskhed

Indretningen af entreen i børnehøjde kan gøres på mange forskellige måder. Selve designs på møbler og opbevaring afhænger af din smag og pengepung. For nogle mennesker, skal det være rene designer møbler, mens andre benytter Ikea modellen og andre igen retro skolemøblerne.

God fornøjelse med indretningen.